Behov..

image128


Saknar my love så otroligt mycket.. Fick se honom i webcamen en kort stund.. Det gjorde ju inte saknaden mindre tyvärr.. Men det är bara att bita ihop. Den som väntar på något gott ;) Har ett stort behov av just din närhet ska du veta!

Problem..

image127


Har under några dagar haft problem med att logga in på bloggen.. Det har blivit sidan kan inte visas m.m.. Men idag när jag inte riktigt har något att skriva så gick det. Har jobbat hela helgen så idag är jag riktigt trött.. Somnade inte förrän sex halv sju i morse eftersom katterna trodde det var morgon vid fyra och skulle upp och busa. Sen sov jag riktigt länge till ett nästan ;) Så länge har jag inte sovit på flera år tror jag.

Missade Kents biljettsläpp.. Så nu står jag har utan biljett men av erfarenhet vet jag att det brukar gå att få tag på lite senare. Biljetterna sålde slut på 16 min men några extra konserter är utlovade. Får se när dom tänker lägga dom.

♥Saknar M♥

Tyvärr..

image126


Var inne på Gina Tricot häromdagen. Tänkte att jag skulle ge lack tightsen en ny chans. (Denna gång i rätt strl.) Dock tror jag inte det är något för mig. Gillade inte materialet känns som man kommer bli otroligt svettig av att ha dom på sig. Så jag säger nog nej ett tag till! Men man vet aldrig kanske hittar ett par som inte är fullt så glansiga. Har ju mina gamla från hm som är gjorda i glansigt baddräkts tyg. Dom får duga ett tag till..

♥ Det känns så tomt utan dig!