17 år efter..

Jag hade rätt... Idag kan man läsa på PSL precs det jag trodde.. Kent spelar in ett nytt album! Fantastiskt, ja!! Jessica nu kan du hälsa Kjelle detta :) Så 17 år efter debutalbumet håller alltså ett nytt album på att spelas in. TACKAR!! Jag hoppas ni håller samma klass som alltid! Världsklass!!

Klackar

Tycker dessa klackar är skitsnygga men jag kan inte bestämma mig för vilka jag tycker är snyggast. Snyggt med lite mer heltäckande och ni som känner mig vet att jag älskar såna typer av skor. Samtidigt är det snyggt med lite mer öppet och jag gillar att det går upp lite på hälen. Hmm vad tycker ni? Kommer förresten från Elin Klings märke Nowhere.


Punktering..

Idag känns det precis som all luft gått ur mig.. Omotiverad, trött och orkeslös. Har ändå försökt fixa lite hemma. Julstjärnorna och ljusstaken är framme men mer än så är det inte. Katterna är slut deras matte likaså.. Blir nog en tidig kväll ikväll. Har haft en helg blandad med mycket känslor hit och dit. Mycket intryck att smälta och intryck att njuta av. Vi kan helt enkelt kalla denna dag en dag med punktering.