En brännande känsla..

När allt är som bäst och man mår sådär toppenbra ja då är det klart att man ska få ont någonstans.. Hela dagen har jag haft en brännande, stickande känsla i bröstet.. Började lite smått i går men idag har det varit värre.. Har nog försvunnit till i morgon men nu har jag fått gnälla lite iallafall..

I morgon får jag även beskedet... Jag vet egentligen inte vilket besked jag vill ha. Däremot vet jag att jag gärna vill ha ett positivt besked från jobbet jag sökt mer än någonsin just nu! 

Bra helg..

Efter 8 dagars arbete har jag nu haft 2 lediga dagar. Mitt humör är på topp just nu! Jag vet inte vad det beror på man skulle nästan kunna tro att jag är kär. Men det är jag inte, jag mår bara fantasktiskt bra och det känns som problemen bara försvunnit. Det kan även vara så att jag på senare tid bara spenderat tid med dom jag velat, dom som ger mig glädje och positivitet i livet. Jag mår bra nu och just nu väljer jag att inte fokusera på problem, det finns en lösning på ALLT! Det gäller bara att komma på den.. 

I fredags fick jag klä ut mig på jobbet och som ni redan vet älskar jag maskerader. Den här gången var jag en vampyr. Blev stoppad på vägen hem från jobbet också och fick blåsa (utklädd till vampyr). Både jag och poliserna fick oss ett gott skratt.. Sov lite drygt 4 timmar sen åkte jag till Heby för att möta upp pappa och Catta. Vi hämtade söta Carro i Uppsala sen fortsatte vi till Livgardet där det var anhörigdag på Kalle jobb. Efter en lång dag träffade jag upp tjejerna. Blev lite vin, tjejsnack och en kväll full av tokigheter och skratt! Kvällen avslutades på BMB. Idag mina vänner har jag sovit lääääänge lääänge.. Det bästa av allt! Jag är ledig imorgon också :)

Väntar på besked..

Var på intervju tidigare idag på jobbet jag sökt.. Nu väntar jag på besked. Väntar även på besked angående jobbet jag har.. Men imorgon får jag förshoppningsvis båda beskeden. Ett vet jag iallafall att jag kommer få imorgon! :)