I really really like this MJ boots!

Me like, me like.. Jag gillar verkligen dessa skor.. Tror verkligen dom kan piffa upp en tråkig outfit.. Det bästa av allt dom ligger undanlagda på stan till mig ;) Ni får säga vad ni vill jag tycker om dom även om dom kanske är lite too much..

MJ Is back!!!

Fakk alla..

Är så sjukt irriterad, arg, allmänt trött.. Varför är alla så sega??? Inget blir som jag har planerat.. Å det kan vi göra sen, vi hinner det senare.. Fakk det gjorde vi inte alls.. Nu har jag skjutit upp 3 saker sedan i tisdags, fan för mig själv.. Jag hinner inte göra det senare.. Ska sluta lyssna på alla andra.. Ska vara ensam och göra precis vad jag vill.. Jag har dessutom en kraftig ångest över att semestern snart är slut.. Jag får panik.. Skulle hinna så mycket men hinner inget.. Vill lägga mig ner och skrika i kudden och tjura.. Blir det bättre av det?!?

Den som kommer i närheten av mig ikväll får verkligen passa sig..


Japp det var lätt en värd dag..

Kom precis hem efter en skön dag.. Har hunnit med massor idag.. Vart på Ikea med Fia, Stan med Lisa. Dansat 1 timme och promenerat nästan lika länge. Kvällen avslutades med mat på Tabazco och senare lite rosé på Cirkus med gamla vänner.. En toppen dag med andra ord. Nu beauty sleep..