Fixat, slappat och bara varit..

Idag har jag inte gjort så mycket egentligen. Sovit läänge vilket verkligen behövdes. Köpt lite nya blommor på Blomsterlandet, gått en sväng på stan, växlat lite pengar och bara varit. Nyss drog jag en svängom med dammsugaren och nu ligger Gustav som en igel runt min högerarm. Mattes "lilla" bäbis.

Lite update om dagen som gått, see you..

13 dagars ledigt.

Nu har jag för någon timme sedan äntligen stämlat ut och kommer inte stämpla in igen förrän om 14 dagar. Ska bli så skönt att vara ledig. Tyvärr är jag riktigt trött så idag kan jag inte ens känna lite glädje över denna ledighet. Får hoppas att jag gör det när jag vaknar imorgon. Jag vet inte riktigt vad det är med mig men jag är så otroligt trött hela tiden. Har ingen ork alls. Den här ledigheten är välbehövlig och någonstans långt därinne hoppas jag just nu kanske lite på att jag inte hade behövt stämpla in igen.. Men det måste vara tillfälligt! 

3 arbetsdagar kvar, 1 vecka till Portugal

Nu ska jag snart åka till jobbet, jobba 4 timmar. I dag när jag går till jobbet vet jag att om 3 dagar stämplar jag ut och behöver inte stämpla in igen på 14 dagar.. Ja det är riktigt skönt!

Om en vecka är jag i Portugal. Det längtar jag till. Nu lite jobb!!!