Now you're just somebody that I used to know

Dagarna går fort framåt, solen lyser oftare och oftare.. Jag mår bra! Livet känns toppen! Jag längtar till soliga dagar och bad med fina vänner. Det finns även nya utmaningar som kommer snart och även de måste jag säga att jag längtar till!

Köpte en ny kalender förra veckan. Det är hög tid att en gång för alla lägga det året som gått bakom mig och fokusera på året som är här nu! Välkommen du nya år, hej då du gamla år.. Året jag helst skulle vilja radera men året då jag också lärde mig så otroligt mycket om mig själv! Allt som inte dödar härdar! Det är ett nytt år jag har framför mig, UNDERBART!!!

En vän..

Jag har förlorat en vän.. Tanken på att min vän är borta plågar mig på nätterna. Mina drömmar handlar om saker vi gjort, om saker vi borde gjort men också om den dagen vi ses igen.. Så långt borta men ändå så nära och jag saknar den lilla men väldigt betydelsefulla vänskapen vi hade....

 

(Kan tillägga att min vän inte gått bort utan bara inte finns i min närhet längre...)

Tjäääänare..

Jepp jepp prima skinka.. Löpningen går bra.. Kämpar på efter min "korta" sjukperiod (allt är ju relativt).. Sommaren är på g med stormsteg, jag njuuuter!!! Sol, grillkvällar och massor av mys med fina vänner! Lovely!