Victoria secret fashion show..

Årets absolut snyggaste show börjar om ca 5 min.. Jag höll på att missa den.. Men i sista stund kom jag på det :) Dags att bänka sig och titta.. Jag kanske är lite ytlig i detta läge men vackrare tjejer får man leta efter. (Ja jag kan säga detta trots att jag är tjej och inte dras till tjejer!)

Zara till Västerås..

Varför kan vi inte få en Zara butik i Västerås för? Finns ju massor av snyggt som skulle få plats i mina garderober (om jag rensade lite).

Letar just nu efter en ny väska.. En i skinn och i lite beige/brun färg.. Hmm svårt att förklara men den ska bli sådär snyggt sliten när den blir äldre.. Hade hoppats på att hitta en vintage men det verkar ju otroligt svårt.

Idag när jag kikade in på Zaras hemsida hittade jag denna. Den är ju visserligen i mocca men jag gillar den på något sätt. Dock tror jag att jag gillar den mörklåa bättre än den bruna.. Men som sagt Zara finns ju inte här i Västerås...


Ett annat alternativ är ju denna...

Jag är lite frånvarande..

Har lite mycket nu med jobbet så när jag kommer hem på kvällarna är jag helt slut. Jag gillar det på ett sätt.. Såhär är det ju varje jul fast nu känns det som om det är lite extra mycket i mitt huvud. Önskar att jag hade börjat på nya jobbet i oktober så jag kunnat allt nu till julruschen men men.. Nu är det som det är och jag gör det bästa av det.

Dags för sängen! Sov gott mina vänner..