Semestern snart slut..

På måndag börjar jag jobba. Det är så att jag sitter här denna lördagkväll med blandade känslor. 4 veckors ledighet kunde inte bli mer underbart, jag vill inte att veckorna ska ta slut. En del av mig tycker att det ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen medans den andra delen absolut inte vill tillbaka. Den delen har skaplig ångest över att semestern är slut, ångest över att komma tillbaka till ett arbete som inte är som det en gång har varit. Blandade känslor över att semestern är slut alltså..

Förövrigt så kan jag säga att jag är glad att mina 4 veckor faktiskt var just 4 veckor och inte kortare. Jag har mest varit hemma i stan under semestern men denna sommar behövde jag det. Jag behövde vara hemma, bara vara och vila ut. Dessutom har ju de flesta dagarna delats med en ny bekantskap vilket inte varit helt fel ♥

Väggen..

Så blev iallafall ett av mina projekt klara. Min vägg i hallen är nu färdig. Tankar blev till verklighet och väggen är nu full av minnen och personer jag älskar!


Pappa

Idag var jag och pappa hos farfar och hälsade på en snabbis. Jag mår bra av att vara där även fast han frågar om farmor konstant vilket är lite jobbigt. Han vet egentligen svaret när han frågar men måste höra det hela tiden. I början var det väldigt jobbigt då grät vi nog båda två när han frågade men nu lite mer än ett år senare kan jag hantera det. Jag kan säga att hon faktiskt inte finns mer. Jag vet, det gör han också inners inne. Det är bara så att han glömmer hela tiden. Men hur som så mår jag bra av att få träffa honom och höra hans berättelser.

Pappa tog med sig min bil hem, den gick inte igenom besiktningen förra veckan. Blir byte av krängningshämmarstagen eftersom dom absolut inte finns kvar.. Det förklarar ju varför det låtit ganska mycket fram när jag kört i gupp! Pappa är bäst!

Storstädat hela lägenheten. Behövdes verkligen! Riktigt äckligt var det men nu är den i topp skick!