Magiskt är ordet!

Kent  i Conventum, Örebro igår.. Magiskt är ordet! Jocke Berg är poeten, showaren, rösten.. Jag kan inte beskriva med några ord i världen känslan jag har när jag står där och lyssnar på mitt absoluta favoritband. Vad som gör dom så speciella ja det kan jag inte förklara. Många säger -Hur kan du lyssna på Kent, ska du skära dig i armarna nu också eller?!? Men för mig är dom inte depp för mig är dom glädje och lycka! Texterna, orden, rösten och musiken lyssna noga så förstår ni. Jocke Berg är inte bara en musiker han är en poet utan dess like också! 

Tack som fan det här gjorde ni bra!
Kvällen avslutades på ett otroligt roligt sätt också. Vi och ca 60-70 andra fans hade ställt bilen i ett parkeringshus som stängde 22. Vilket betyder att när konserten var slut 22.45 kunde vi inte få ut våra bilar hahaha.. Alla skrattade gott åt situationen och snabbt kom en snäll skrattande Securitas vakt och låste upp parkeringshuset så lämmeltåget kunde få åka hem.. Så fick dom något att skratta åt en lång tid framöver och även vi!!

Skitkamera..

Tänkte lägga upp lite bilder från igår.. Men min kamera är totalt omöjlig.. Utrymme saknas tydligen på ett tomt memorystick.. Min kamera lägger alla bilder först på internminnet sen måste man kopiera dom till minneskortet.. Idag vill det visst inte vara med. Tröttsamt!

Hade iallafall en sjuk kväll igår.. Kent var mycket bättre än på länge.. Om jag jämför med turnépremiären  i Annexet så kändes premiären mer som ett genrep, stela på scenen, allt satt inte som det skulle osv. Konserten i Conventum, Örebro igår höll riktigt hög klass.. Kent live är inget annat än magiskt!

Så ska det vara spontant och bra..

I förra veckan trodde jag inte det skulle bli något Kent i Örebro för min del.. Efter en vild chansning till en inte alltför svårövertalad Jessica blev 4 biljetter bokade sent igår kväll.. Så ikväll mina vänner blir det bra musik och en grym ljusshow jag kommer skåda.

LYCKA!! ♥