Ledig

image146


Denna helg är jag hel ledig.. Kan inte fatta och jag kommer nog inte ens ihåg när jag var hel ledig.. I helgen ska jag nog bara ta det lugnt.. Är absolut inte sugen på att gå ut.. Har endel saker att pyssla med hemma. Städa skulle jag behöva, tvätta också.. Men mest av allt behövs en lugn stund.. Har varit lite mycket ett tag. Nu ska jag lägga mig i soffan och njuta av den tysta ensamheten som jag faktiskt tycker om och uppskattar otroligt mycket idag! Den ger mig tid att tänka och fundera..  

Tyvärr..

image145


Skickade efter dessa enligt mig skitsnygga vintage stövlar från Mint & Vintage.. Tyvärr var dom jätte stora och jag måste därför skicka tillbaka dom.. Så himla tråkigt hade verkligen sett fram emot att få dom.. Men men hittar kanske ett par likande snart ;)

Sparlåga

Just nu ligger verkligen bloggen på sparlåga.. Känner att jag inte har så mycket vetttigt att skriva.. Det har gått en lång tid sedan jag bloggade, IGEN!! Brukar lova bättring men denna gång tänker jag inte lova bättring.. Kanske kommer jag blogga mer eller så fortsätter jag med att slänga in ett inlägg då och då.. Min tanke är väl att börja blogga mer igen men som sagt jag lovar inget.. 

Har kikat länge på dessa snygga byxor från Ida Sjöstedt.. Hon är en av mina favorit designers och sätter alltid sina små söta detaljer på plaggen.. Designsverige hade just nu byxorna på 25% rabatt men tyvärr fanns inte storleken jag behövde.. Men men.. Kika in på Designsverige.com och se om det finns något som passar dig.. Erbjudandet gäller till söndag och endast på höstens plagg.. 

image144