Något nytt..

En ny hårfärg, ett nytt klädesplagg, en ny bil eller varför inte en ny lägenhet eller en helt ny stad?!? Frågorna är många och svaren är få.. Jag svamlar en massa, det är det jag är bäst på.. Att prata så ingen förstår. Skriva och uttrycka mig i ord är så mycket lättare. Få ner allt på ett papper.. Tankar blir till ord. Ni som följt min blogg länge vet att jag har en till en "hemlig" lösenordsskyddad blogg där jag ibland lägger upp inlägg.. Inlägg jag skriver när tankarna blir för många och inte får plats i mitt huvud, när tårarna och ilskan inte har något slut. Jag gillar det, gillar att skriva av mig då och då. Lösenordet byter jag ofta så ingen obehörig "råkar" komma in och se mina tankar, mina funderingar..

Svammel, svammel, svammel när det är som bäst..

Fick precis ett telefonsamtal från min mamma som fick mig att bli påmind om den 15 juli 09.. Du är saknad min älskade ♥ 

The end...

I never give up men jag börjar mer och mer inse att det är det jag måste göra. Sagan måste få sitt slut nu.. Hur ont det än gör och hur många fler tårar som måste fällas så är det nu dags..

Den lyckligaste sagan någonsin fick ett mycket tråkigt och sorgligt slut... ♥

Efter midnatt...

Klockan är efter midnatt och jag är pigg som en lärka.. Ska upp kl 8.00 men just nu finns inte ens John Blund i närheten av min gata.. 

Lägger upp en höstbild från oktober 2009


Foto: Joseph Moudi