Ja du..

Det finns saker man vill veta och så finns det saker man helst slipper få höra.. Så är det bara..

En vanlig onsdag.

Så här ser en vanlig onsdag ut för mig.. Jobb, jobb och jobb... *pust* Ok jag vill ju jobba massor var bara tvungen att klaga lite ;) Jag längtar till den dag jag får vara ledig, ha sovmorgon, ligga och dagdrömma eller helt enkelt bara vara..

Det känns ibland som mitt liv bara är drömmar som fladdrar förbi.. När mitt liv är som en mardröm önskar jag inget hellre än att någon ska väcka mig och berätta att det inte är på riktigt.. Men när det är bra då njuter jag till fullo men undrar någonstans hur länge det varar och när klockan ska ringa och väcka mig ur allt det underbara. Just nu drömmer jag bara BRA drömmar! Sug på den gott folk!

Drömmar

Jag har haft många underliga drömmar de senaste nätterna.. Ibland undrar jag vad drömmarna egentligen har för betydelse.. Det måste ju finnas en anledning till att man drömmer olika saker... I natt drömde jag en underbar dröm men vad jag drömde, det mina kära vänner behåller jag för mig själv... Jag kan säga att jag iallafall vaknade med ett stort leénde på mina läppar ;)

Nu är det dags för dans om några timmar vilket jag faktiskt ser fram emot!

På återseénde kära vänner..

image163