Konstig känsla..

Har under de senaste nätterna haft en mängd konstiga drömmar som gjort att jag inte kunnat sova ordentligt. I drömmarna har nog alla mina släktingar dykt upp varje natt på olika konstiga platser och under omständigheter som jag inte trodde fanns.. Vad vill drömmarna mig? Vad vill dom säga och vad vill dom få mig att göra? Inatt var rekordet av konstiga drömmar om mig och mina nära. Vaknade med tårar rinnande nerför kinderna och sen höll dom mig vaken i 2 timmar. Hur mycket jag än ville somna om så gick det inte. Detaljer är inget jag vill gå in på men jag hoppas inget av detta kommer inträffa någonsin!

Nu dags för en powernap sen blir det jobb...  

Glad, lycklig och bekymmersfri...

Man skulle kunna tro att jag alltid är glad, lycklig och aldrig har några bekymmer. Men bakom den oftast glada, bekymmersfria fasaden döljer sig en tjej med massa tankar fulla med oro och just det, bekymmer. Mitt största problem är att jag oftast inte tänker på mig själv, aldrig sätter mig själv i första hand. Aldrig tar reda på varför jag agerar på vissa sätt och gör vissa saker. Ett annat problem jag har är att få tiden att räcka till.. Hur jag än vrider och vänder på den är den alltid för knapp.. Paniken finns oftast väldigt nära under den där glada bekymmersfria fasaden.. Så även nu..

Sov väder ute..

Varje dag som jag är ledig kan jag inte sova på morgonen då öppnas mina två blå före kl 8. Idag börjar jag 12 och det känns som jag skulle kunna sova hela dagen.. Vaknade inte förrän 9.20 helt otroligt. Men det är svalt och grått ute. Vädret gör sitt.. Kan det inte alltid vara såhär lätt att sova på morgonen!?!