Jag och Veronica Maggio

Idag avklarade jag och Veronica Maggio av årets första Björnö 5:a tillsammans.. Det blev ett lugnt tempo, mitt knä är fortfarande inte helt bra. Kändes otroligt bra ända till strax innan 4km.. Då blev det tungt och en lite trött känsla dök upp i knät. Men 5:an bra! Löpbandet har hjälpt mig över vintern trots få besök men konditionen finns där! Den behöver bara finslipas... Nu lite Voltaren och vila framför tv:n.Long time..

9 dagar sen sist.. Det har inte hänt så mycket. Var hos sjukgymnasten i tisdags. Behöver stärka upp vader och baksida lår. Tränar som vanligt under tiden men ska undvika benpress. Blev ett skivstångspass senare samma kväll och lite löpning i torsdags. Kändes bra!! 

Dagens färg är röd!

Lite mer än 1 veckas vila, ofrivillig sådan.. Skulle besökt sjukgymnasten i måndags för att kolla upp knät men pga sjukdom från dennes sida fick tiden flyttas till idag. Domen blev en fixerad knäskåle och inga tunga belastningar på knäleden. Springa går bra och ny tid på tisdag. Har alltså ett rött fint tejpat knä nu. 

Annars då? Jo har jobbat många dagar i rad så mina dagar har bestått av jobb och sömn. Nu är jag äntligen ledig 3 dagar!