Kent Västerås

Denna månad avslutas med Kent i Västerås.. Skottår och allt.. En bra konsert även om gårdagen var snäppet bättre.. Hamnade ruskigt nära scenen där man kunde knäppa bra bilder.. Vad ska man säga 2 riktigt bra dagar!

image176
Foto: Jag själv..

Mäktigt, grymt, KENT!

Ja vad ska man säga har precis kommit hem från en enanstående konsert med mitt absoluta favorit band.. Konserten spelades i deras hemstad Eskilstuna och ja vad ska man säga.. Det märktes att dom var hemma igen.. Helt underbart, fantastiskt.. Vilken otrolig närvaro och show.. Vilken publik.. Underbar blandning av gammalt och nytt.. Bäst var ändå att man under första extra numret kunde se en rörd Jocke Berg som skulle framföra "747" i sin gamla gympasal.. En frontfigur inte långt från tårarna..  Det är mäktigt.. Andra extranumret, "Mannen i den vita hatten" och guld konfetti avslutade denna fantastiska kväll som för mig och så många andra kommer bli en konsert att minnas som en av deras bästa!
I morgon väntar Västerås.. Min hemstad!

image175
Foto: Jag själv..

Som en underbar dröm..

Just nu är mitt liv väldigt nära en underbar dröm.. Som ni förstår undrar jag hela tiden när jag ska vakna upp ur denna härliga dröm.. Måste påminna mig själv gång på gång att jag inte ska tänka så.. Livet kanske kan vara såhär härligt?!? Så klart får man ta en dag i taget och inget förgivet.. Men jag lever här och nu och fortsätter jag så ska nog det här gå bra också..

Imorgon mina vänner är det KENT i Eskilstuna.. Jag är sådär lagom taggad faktiskt.. Men imorgon kommer jag nog vara mer taggad och när jag verkligen är där.. Då kommer jag vara taggad till tusen.. 

Nu är det dags för jobb, det kommer bli ett party utan dess like..