Nytt knä köpes!

Tränade lite igår igen, gympa medel. Passet gick bra! Knät har ju tidigare bråkat till och från. Hela förra säsongen var det smärtfritt och så hoppades jag att det skulle förbli, men så för några veckor sedan började det smärta i olika rörelser. Smärtan kom främst vid knäböj eller när jag satt på huk. Hela förra veckan var smärtfri och jag funderade starkt på att boka av min tid hos sjukgymnasten nästa vecka. Idag gjorde jag väl något olämpligt på jobbet och sedan några timmar tillbaka smärtar det mer än någonsin.. Dunkar i knät, smärtar på insidan vid muskelfästet hela tiden. Det känns även som knäskålen låser sig. Att koppla när jag körde bilen gjorde även det ont. Nu hoppas jag smärtan är bättre imorgon och att besöket hos sjukgymnasten på måndag kommer gå bra. Vila känns inte så roligt när jag äntligen kommit igång men kanske nödvändigt, iallafall tills måndag :)

Onsdag och 1 mil senare..

Det är onsdag och denna vecka har jag avverkat 1 mil på löpbandet totalt.. Det känns bra och inte alls så tungt längre. Planerat är att det blir några kilometer till den här veckan. Fortsätter jag såhär utan större problem med knät och andra skador kommer jag förhoppningsvis bli snabbare i år! Det är mitt mål iallafall!! Dagarna springer iväg..

Dagarna bara springer iväg, ibland önskar jag att dagarna var längre.. Blev en klippning i torsdags.. 7 cm åkte av, 7 välbehövliga sådana! Nu kan jag borsta håret utan att fastna med borsten! Tummen upp för det! Spenderade torsdagskvällen i Stockholm, åkte hem fredag och jobbade några ynka timmar sen tog jag helg!!! Igår hände inte så mycket förutom SMF Västerås årliga pulkarace på kvällen. En lugn tillställning med endast 2 åk för min del. Idag blev det en tur på Mälarens is.. En kort tur eftersom att långfärdsskridskorna inte riktigt passade våra skor. Men skönt var det och en riktigt fin is har vi fått! Nu ska jag införskaffa mig ett par egna!