Å vad nöjd jag är..

Köpte häromdagen en Gilette Venus Vibrance.. Måste säga att det är nog den absolut bästa rakhyveln jag prövat! Resultatet blir toppen. Helt slätt och inga skärsår ;) Ni som inte prövat denna hyvel bör göra det genast. Min silkepil får nu lämna första platsen och flyttas ner till en andra plats. Det är inte värt den lilla smärta det ger när det går såhär snabbt och resultatet blir toppen. Då kan jag gott raka mig en gång extra istället för att låta det växa så silkepilen ska ta bort håret.

image202
En BRA investering!

Hem, ljuva hem..

I går kom jag alltså hem efter en vecka i Falun.. Har inte sett så mycket av själva staden förutom Scandic och det i dess närhet.. Hann med ett besök på Harrys också så visst lite mer än det har jag väl sett.. Har nog under denna vecka hunnit se minst halva Faluns befolkning också. Det är otroligt skönt att vara hemma.. Låg efter en hel del med sömnen då jag jobbat i stort sett från tidig morgon till sen kväll hela veckan. I dag har jag mest tagit det lugnt, gått lite på stan och vilat lite vilket var välbehövligt. Nu är det dags för lite mer slappande.. ;)

Hmm vilken färg?!?

image201

Hmm tänkte att jag kanske skulle slå till på dessa skor som kommer från DinSko.. Så kom jag till det svåra beslutet.. Vilken färg?!? Svart passar till allt.. Men turkos är ju snyggt på sommaren.. Suck, jag behöver eran hjälp!!! Vilken skulle ni ha köpt?.