Tack alla underbara ni är bäst.

I söndags fick jag lite bilder av Lisa från sommaren och sensommaren.. Starka minnen dyker upp nu när jag sitter och tittar igenom dom. Sommaren 09 har jag växt som människa och jag har lärt mig ett och annat. Jag har framförallt lärt känna mig själv bättre och det var inte en dag för tidigt.  Jag har känt känslor jag aldrig tror jag har känt förut, gråtit tårar för saker jag aldrig trodde jag skulle gråta över. Jag har blivit sviken men återhämtat mig och blivit starkare än förut. Jag har under denna period även träffat många underbara människor som jag haft så sjukt roligt med. Tagit upp kontakten med gamla vänner och skaffat nya. Sommaren 09 var en sommar full av liv och glädje men också en sommar i sorgens tecken. En tid som kommer leva kvar i mitt minne länge länge.. Tack alla underbara!

Om 4 dagar är det äntligen Sensation i Köpenhamn. Som jag längtat nu är det snart dags!

Nedan bjuder jag på en bild från MindKaos release på Pluto. Jag, Lisa och Andrea. Stackars Andrea som fick stå ut med mycket under de dagarna vi var ute i sommras.. Såhär lät det ungefär varje gång vi var ute.

Jag & Lisa: -Kom och dansa med oss nu. Härja lite. Snälla kom nu.

Andrea: -Ja jag kommer om ett tag ska bara dricka en till grogg först.

Jag & LIsa: -Lova!!! Kom nu, kom nu, kom nu.. (står och drar i Andreas armar)

Andrea: -Jag lovar!!

Mycket riktigt höll han sitt ord varje gång och kom och dansade med oss. Ni är toppen båda två!!


Ledig helg!

Har nu två lediga dagar framför mig.. Eller 1,5 kanske jag ska säga.. Den ena dagen har ju faktiskt redan kommit halvvägs. Har massor att göra hemma som vanligt men expert som jag är på att skjuta saker framför mig gör jag det även denna lördag. Nu ska jag åka till Stockholm en sväng.. Får se vad den lilla dagstrippen för med sig..

Ha en underbar lördag!

Can you help me remember how to smile..

I dag har jag jobbat men jag fick lite sovmorgon. Började 12 helt underbart eftersom jag trodde tills sent igårkväll att jag började 9. Ganska lugn dag har det varit på jobbet. Tiden nästan masade sig fram men pappa kom förbi en snabbis och sa hej! Tur för jag har verkligen saknat honom massor..

Efter jobbet tränade jag. Idag blev det ett step pass. Sjukt skönt. Känner att jag har rätt fokus på träningen nu. Hoppas bara det fortsätter. Men med rätt inställning kan man göra vad som helst..

Nu är det Hemlös sen sängen!