Nytt jobb, ny bil..

Mycket har hänt på en kort tid. Har ett nytt jobb och sedan igår har jag även en ny bil. Den är så fin min svarta lilla pärla! I söndags efter mycket om och men sålde jag mina röda lilla skrutt som jag haft i 5 år. Kändes lite konstigt men igår när jag satt i nya pärlan påväg hem från Öret kan jag inte beskriva den sköna känslan av en ny fräschare bil. Otroligt bra val återigen!!

1 månad kvar..

Om en månad är det julafton.. Hoho julkänslan vart är du?!? Inte är den här iallafall.. Gillar inte julen, stress, stress, stress. Jag hade önskat att julen i år skulle bli annorlunda att jag skulle få vakna upp bredvid någon på morgonen och få somna bredvid någon på kvällen.. Inte i år heller ser det ut att bli så.. :(

Drömmar...

Ibland, väldigt ofta drömmer jag mig bort till ett rött hus lite utanför stan. Jag kommer åkande i en allé och ser de upplysta fönstren och röken som kommer ut ur skorstenen, det ser hemtrevligt ut. Där finns en trygghet, en framtid.. När jag kliver in i hallen kommer han, killen jag ska dela en lång tid med.. Han ler och säger att han saknat mig. Jag är trygg där, har inget att oroa mig för, inga svek, inga sömnlösa nätter. Han finns där, ställer upp i vått och torrt och han vet att vi gör varandra lyckliga.. Vi är beredda att satsa, beredda att våga.. Våga att älska varandra för dom vi är..  

I drömmen, i det röda huset är allt så lyckligt. Där finns en framtid. En framtid jag önskar var nu..  Men jag vaknar upp och inser att det bara är i drömmarnas land den där framtiden finns. Aldrig på riktigt, inte för mig iallafall och jag känner en tomhet, en saknad..