Trött i mössan..

Efter att inte sovit mer än ca 30 min på hela natten borde jag vara trött. Visst det kanske jag är men jag vill inte känna efter för då orkar jag inte upp... Borde lägga mig ner med huvudet på kudden men det är för mycket tankar som far omkring i mitt huvud..

Åhh kan jag inte sluta vara en sån funderare... Kan jag inte sluta analysera sönder allt?!?

Anna Ternheim igår.Var alltså på Anna Ternheim igår. Konserten var bra, riktigt bra. Tyvärr har jag lite svårt för sittande konserter men Ternheim är kanske inte direkt något man hoppar till. Hennes musik gör mig lugn, den är vacker. Hennes röst är underbar. Efter ett bra uppträdande kom hon in och gjorde två extra nummer. Det tackar jag för. Till alla er som inte var där och hade velat gå kan jag bara säga synd ni missade något men jag lovar ni kommer få se mer av Anna Ternheim.

Too late..

Hade önskat att jag hade kommit iväg och fått titta på en utställning men som vanligt blir inget man tänkt av. Nu är det försent eftersom jag jobbar varenda dag tills den är slut. Vem har jag att skylla jo mig själv som planerar mitt liv efter andra och inte efter vad jag vill göra.. Allt ska man behöva göra ensam utan att ta hänsyn till andra.. Det är så jag ska göra i fortsättningen. Inte ta hänsyn till andra utan bara göra som jag själv vill! Sårar jag någon?!? Jaha vem bryr sig..