P-söndag

I dag har jag jobbat hela dagen på mitt vanliga jobb, jag är helt slut.. Undrar hur man kan bli såhär trött.. Skyller allt på förkylningen. Imorse när jag vaknade hade jag kunna sova säkert 4 timmar till.. Men som sagt jobbet kallade..

Nu ska jag snabbt torka håret för att sedan gå på p-fest med ett av mina andra jobb.. Säsongsavslutning för oss i personalen.. Ska bli roligt fast jag är ju så trött så det blir lugnt för min del...

Svårt att sova

Ibland när jag jobbar sent och ska upp tidigt dagen efter har jag så svårt att somna. Jag ligger och stressar upp mig själv.. Inatt efter jobbet kunde jag verkligen inte somna låg och vred och vände mig och höll stackars R vaken. Sista gången jag tittade på klockan i morse var klockan 05.47.. Till saken hör den att jag började på mitt andra jobb kl 09.30 och var tvungen att gå upp senast 08.50.. Så dom få timmarna jag sov inatt var alldeles för få. Men när man blir sådär stressad är det så skönt att veta att den som ligger bredvid finns där och faktiskt bryr sig om en..  Tack för ditt tålamod söt!

Stockholms fredag

I dag stod det Stockholms fredag på schemat. Jag och Fia hade bokat in denna resa för länge sedan. Men idag när vi väl var i Stokholm kändes det inte som vi hittade det vi letade efter och tiden gick jätte fort. Jag var ute efter ett par nya skor (ja jag vet ett par till) ett par pumps med några remmar över foten. Hittade inga alls som liknade dom jag tänkt mig. Men en fin fin kappa från Hm Trend och en blommig fin kjol från Monki fick följa med hem. 

Nu är det snart dags för jobb.. Ska bli roligt faktiskt. 
Den fina kjolen ifrån Monki