Kent Kent Kent

I går släpptes Kents samlingsbox. Bara i går sålde boxen över 20.000 ex. Enligt Kent.nu har ingen box tidigare passerat guldgränsen redan samma dag den kom ut. Det tycker jag säger ganska mycket om bandet. Så många kan inte ha fel ;)
 
Jag säger det igen tack Kent för att ni är ett grymt band!


Snöblask..

Förra året kom de första snöliknande ner från himlen den 18 oktober här i stan. I år fick vi tydligen vänta till 30 oktober innan första snöblasket kom.. Ute är ett riktigt busväder, kallt regn och snö om vartannat.. Får se till att ta fram vinterjackan och hänga in sommarjackan i garderoben för säsongen... Nu skulle det vara skönt att krypa ner i ett varmt bad tända några ljus och bara mysa...

I väntan på en lång kall vinter...

Utklädnad?!?

Jag älskar maskeradfester och jag älskar att klä ut mig. Har en hel låda med maskeradkläder i källaren men varje år vill jag vara något jag inte varit förut. I år ville jag verkligen vara "DET" ni vet clownen i filmen man tyckte var så läskig när man var mindre. Jag tycker fortfarande han ser riktigt hemsk ut. Iallafall så fanns det inga clowndräkter i stan och tiden är för knapp för att sy en egen. Har några andra ideér på lager men dom avslöjar jag inte.. Har ni tur får ni se bilder efter helgen då jag ska vara utklädd både fredag och lördag. Men jag tänkte att ni kanske har några ideér som NI kan komma med? Så jag har lite mer att välja på ;)

Förresten någon som vet vart jag kan få tag på en vit tyllkjol lite snabbt???