When I Saw You Kicking Dirt In My Eye..

Ännu en lååång dag har nått sitt slut.. Jag hinner inte riktigt med min fritid just nu men jag ska absolut inte klaga. Snart har jag förmodligen alldeles för mycket fritid :/ Saknar att fotografera, har nästan glömt bort hur man gör. Kanske får ta fram kameran i helgen och ge mig ut i det fina höstvädret. 

Älskade morfar ligger fortfarande på lasarettet.. Nu får han ta och bli bättre snart så han får åka hem! ♥

Men ingen är där när jag vänder mig om..

Kents musik och låtar kommer alltid finnas i mitt liv för att lyssna på när jag bara behöver vara. Det blev verkligen en dålig dag i onsdags. Dålig men jag är inte förvånad över beslutet det var ganska väntat. Men jag är inte orolig mest fundersam över hur det kommer lösa sig.. Jag funderar därför mycket över framtiden nu. Hur och vart jag vill leva min framtid. Är jag redo för en stor förändring eller ska jag fortsätta i samma spår? Ska jag kanske göra den där resan jag alltid drömt om men aldrig vågat göra.. Jag är väldigt lugn fortfarande, lugn och inte alls oroad men det är klart jag tänker och funderar..

Mer mina vänner kan jag inte säga i dagsläget...

The judgement day..

I morgon är den tydligen här.. Nu är det bara att vänta och hoppas, inte spekulera för det kan handla om vad som helst.. Mer kan jag i dagsläget inte säga. Sen jag fick veta igår har jag tagit allt med ro, lugnat ner de som behövt det och hållt humöret uppe. Det var först nu på kvällskvisten min hjärna började tänka..

Keeping my fingers crossed...