God fortsättning..

Nu var det längesedan, igen.. Vet inte hur många gånger jag sagt det nu men jag är alldeles för dålig på att blogga för tillfället.. Eftersom att mina vänner tycker jag borde uppdatera nu så gör jag det ;)

Först hoppas jag att alla haft en riktigt god jul med mycket god mat och mys med sina nära och kära.. Hoppas även att ni får en grym nyårsafton och en bra start på det nya året (hmm om jag inte uppdaterar innan dess)

Anledningen till att jag inte bloggat på så länge är att jag jobbat en massa och inte varit hemma så mycket. Har även fixat endel hemma.. Det var ju flera månader sen jag flyttade in och jag har ännu inte fått klart hemma.. Men det får ta den tid det tar ;) Har också mått ganska bra på sista tiden ;)

Nu ska jag ta och läsa era bloggar och vila lite innan det är dags att åka till jobbet igen! Sköt om er och jag hoppas det inte dröjer lika länge tills jag uppdaterar igen!!!

Snälla!?!

Fan har folk inget eget liv eller?? Varför måste folk bry sig så j*vla mycket om vad andra gör hela tiden? Vissa har inte ens någon rätt att lägga sig i för dom är absolut inte bättre själva... Alltid ska saker och ting förstoras till något som inte är sant... Jaja men vad skönt att jag trots allt inte tar så allvarligt på det hela.. För jag vet till skillnad från alla andra vad som egentligen har hänt och inte..

Ännu en helg...

Så var snart denna helg slut också.. Helgen har gått åt till att jobba och träffa mina nära och kära lite grann.. Har även hunnit med ett julbord i nykterhetens tecken.. Julbordet började med bowling, jag är inte så bra på det kan tilläggas men efter att inte kommit sist är jag nöjd. Faktum är att jag även fick spela åt min jobbarkompis och det hela slutade med att jag slog strike efter strike åt honom men inte en enda till mig själv.. Sen blev det lite mat och en hel del att dricka till de som inte hade ett jobb att gå till på kvällen ;) Jobbet flöt på som vanligt, folk kom sent och var lite mer berusade än annars pga alla julbord.

Jag har en fullsatt vecka framför mig.. Massa jobb och annat.. Men någon stund ska jag väl avsätta åt mig själv i veckan också ;)

Ha en bra söndag kväll..